Fostul international Dorinel Munteanu a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca a avut mai multe discutii telefonice cu Gigi Becali, ca nu este nimic hotarat si ca daca va ajunge pe banca tehnica a Stelei nu va fi sluga nimanui.

"Au fost doar doua discutii telefonice. Ca antrenor trebuie sa iti iei toate riscurile. Stiu ce pot sa fac ca antrenor. Este posibil sa pregatesc pe Steaua. Nu lucrurile financiare ma intereseaza, altele trebuie vorbite. Nu ma intereseaza ce au spus unii patroni de cluburi despre mine. Ma cunosc foarte bine si stiu ca sunt curat! Nu am fost si nu voi fi sluga nimanui. Champions League reprezinta o tentatie extraordinara, dar momentan nu pot sa spun mai multe despre viitorul meu", a precizat Dorinel Munteanu intr-o conferinta de presa.

Pe lista pentru preluarea bancii tehnice a formatiei din Bulevardul Ghencea se afla Cosmin Olaroiu (a mai antrenat de doua ori pe Steaua de-a lungul timpului) si Dorinel Munteanu (alaturi de care ros-albastrii au cucerit un titlu de campioana a Romaniei).