Conducatorii Rapidului stau cate cinci ore in sedinta pentru a gasi un antrenor, insa nimeni nu vrea sa pregateasca echipa din Giulesti. Andone a declinat propunerea, Middendorp are o carte de vizita impresionanta, iar Bergodi ar accepta oricand sa revina la Rapid, desi a plecat cu mare scandal. Jucatorii sunt iesiti din forma, echipa ocupa locul 11, insa Nae Manea, antrenorul interimar, se gandeste sa revolutioneze sistemul de joc. Nici macar Marian Rada nu mai vrea sa fie principal pe banca Rapidului!

Fathi Taher a spus ca astazi va anunta noul antrenor al Rapidului. Cristiano Bergodi si Francesco Guidolin - ultimul propus de niste impresari - sunt pe lista conducatorilor, insa nu este exclus sa mai apara si surprize. Cei doi sunt liber de contract. "As fi incantat sa revin in Giulesti pentru ca am amintiri frumoase acolo cu jucatorii si suporterii. Nu mi-e teama sa antrenez Rapid, chiar daca echipa are probleme", a spus Bergodi pentru NewsIn, care a infirmat ca ar fi fost contactat de cineva din Giulesti.

In aceasta situatie, Nae Manea se gandeste sa schimbe sistemul de joc."Voi renunta la sistemul cu doi inchizatori si voi incerca sistemul 4-4-2", a spus Manea, care nu stie cat timp va sta pe banca tehnica. Rapid nu a mai invins de la meciul cu Dinamo, a parasit Cupa UEFA si se afla la 12 puncte distanta de ocupanta primului loc.