Cursa de urmarire pentru Rapid si antrenorul Peseiro, aflati sub presiune dupa o serie de rezultate nefavorabile: pitestenii au condus cu 2-0 (Dulcea 11 si Tames 21), rapidistii au redus din handicap prin Pitbull (38). Repriza secunda s-a transformat intr-un adevarat asediu la poarta lui Bosneag, insa tot pitestenii sunt cei care inscriu: Voiculet inscrie in minutul 80, cu largul concurs al portarului Pardo: 3-1 pentru FC Arges, iar Giulestiul cere demisia antrenorului Peseiro.

"Nu ma asteptam sa umilim Rapidul! Sper ca victoria noastra sa il ajute pe pitesteanul nostru Dani Coman si sa il readuca in poarta Rapidului, acolo unde ii este locul" - Cornel Penescu, patron FC Arges.

Oficialii Rapidului l-au convocat pe antrenorul Jose Peseiro la o sedinta, la stadion.

"Peseiro ne-a spus ca o sa jucam bine joi cu Wolfsburg, in Cupa UEFA. Trebuie sa ramanem uniti. Nu Pardo a gresit, ci toata echipa - nu a jucat nimeni, nimic!", a spus actionarul Fathi Taher, dupa intalnirea cu antrenorul portughez.

"Nu comentez nimic despre actualul antrenor", spune secundul Marian Rada, omul care a mai tinut locul tehnicianului principal in momentele de criza ale echipei.