Fostul international Anton Dobos continua sa se afle in stare grava fiind internat la Spitalul Judetean din Cluj-Napoca dupa ce a suferit in seara zilei de sambata un accident de masina. Totul s-a petrecut pe drumul care leaga Targu-Mures de Cluj, potrivit Rador.

Dobos a adormit la volan, iar masina pe care o conducea s-a lovit puternic de o basculanta care stationa pe marginea drumului. Fostul jucator al Stelei si al lui Dinamo nu purta centura de siguranta, iar in urma impactului a suferit un hematom pe creier.

A fost operat in jurul orei 8, iar in aceste momente este internat la sectia de terapie intensiva. Nimic nu prevestea aceasta stare a lui Dobos, tinand cont de faptul ca a ajuns pe picioarele sale la spital. Ulterior, fostul fundas a inceput sa se simta rau, iar in urma unui consult amanuntit i-a fost descoperit hematomul.

Starea fostului presedinte al celor de la U Cluj este grava, medicii fiind in acest moment rezervati in legatura cu sansele de supravietuire pe care le are acesta.