"Lacatus le cere jucatorilor in minutul 89: Hai sa facem si un pic de spectacol... aeriana pentru Dayro Moreno!" Replica zilei a dat-o unul dintre cititorii HotNews.ro.Daca Tadici le-a cerut ieri handbalistelor sa faca o aeriana pentru Amariei, unul dintre cititorii nostri si-a imaginat ce le-ar spune Lacatus jucatorilor la scorul de 2-0 pentru Steaua, pronosticat de Gigi Becali.

Stelistii au plecat astazi la Istanbul increzatori ca ar putea obtine un rezultat bun pe Ali Sami Yen. "Avem si emotii, dar si credem in calificare. In afara de accidentari, nu mi-e teama de nimic. Pe Ali Sami Yen va fi o atmosfera specifica Turciei, foarte incinsa, insa pe stadioanele mari din Liga Campionilor unde am jucat, ne-am comportat foarte bine. Nu ne facem probleme ca vor fi intimidati jucatorii, au experienta, tarie de caracter si nu se vor intimida pe Ali Sami Yen. Mergem la calificare", a spus la plecare Valeriu Argaseala.

Steaua a intrat in posesia cartii verzi a lui Toja si mijlocasul ar putea fi folosit de Marius Lacatus in locul lui Szekely. O alta varianta ar fi introducerea lui Banel Nicolita sau a lui Neaga, dar amandoi au intrat in dizgratia patronului. Stelistii vor avea in aceasta seara antrenamentul oficial pe stadionul formatiei Cim Bom Bom.