Lucrurile incep sa se precipite in scandalul "Servieta". Becali trebuia sa primeasca astazi o citatie din partea procurorilor DNA si mai multe persoane de la "U" Cluj si din anturajul finantatorului Stelei au fost chemate la audieri. Avocatul lui Becali a declarat ca acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea de 12 ani!

Jucatorii Dorin Goga, Gigel Coman si presedintele lui "U" Cluj, Anton Dobos, au fost chemati la DNA pentru a aduce explicatii in cazul banilor pe care Gigel Coman ar fi urmat sa ii primeasca pentru coechipierii sai, pentru a-si apara corect sansele in meciul cu CFR.

Conform unor surse judiciare, Goga ar fi recunoscut intr-o declaratie data procurorilor ca banii urmau sa intre in posesia echipei! Becali a luat foc atunci cand a auzit ca exista aceasta posibilitate. "Daca a spus asta, inseamna ca e un mincinos nenorocit. Banii erau pentru un teren, cum sa ii dau lui atatia bani? Acum, cum sa il mai iau daca e tradator? L-am sunat pe Coman si l-am intrebat ce s-a intamplat. El le-a spus procurorilor ca habar nu avea de bani."

Desi Catalin Tolontan i-a amintit lui Becali ca FRF a interzis stimularea cu bani a echipelor din campionatul intern, finantatorul a parut impasibil. "Daca nu as face asta, or sa fie o groaza de blaturi. FRF sa ma sanctioneze, nu DNA. In strainatate se practica aceste lucruri si se platesc impozite pentru acei bani. O sa sustin ce e drept, chiar daca o sa fiu in afara legii. Eu lupt pentru dreptatea in fotbal", a spus Becali la Realitatea Tv.

Procurorii DNA au incercat sa ii inmaneze lui Becali citatia, dar acesta a mototolit-o si procedura trebuie sa fie repetata.

Astazi au fost audiati jucatorii Dorin Goga, Claudiu Raducanu, Gigel Coman, Cristian Silvasan, antrenorul Arpa Meszaros, presedintele Anton Dobos precum si Teia Sponte si proprietarul localului unde a avut loc flagrantul. S-au facut si perchezitii la sediul clubului "U" Cluj.

Dumitrul Dragomir considera ca procurorii au actionat gresit. "Trebuiau sa ii lase sa vada cursul banilor dar procurorul a impiedicat flagrantul. Indiferent ce se va spune, Steaua a incalcat Regulamentul", a spus Dragomir.

Becali:

"Dancu si-a batut joc de voi daca a zis ca risc 12 ani de inchisoare"

"Cum sa fiu persona non-grata in fotbal? Pai pentru asta trebuie sa voteze 250 de presedinti. Numai unul ar vota pentru asta, Marian Iancu"

"Daca e vreo inregistrare cu mine, eu nu o s-o recunosc. E contrafacuta"

"Teia Sponte stia ca e urmarit, dar si-a batut joc de procurori"

"Orice lucru daca e moral, si e ilegal, il fac"