Steaua si-a dorit sa aniverseze victoria de la Sevilla 86 printr-un nou titlu de campioana. Lucrurile s-au complicat dupa infrangerea cu Dinamo, iar Ghencea are nevoie de o minune in derby-ul Clujului: Universitatea, ultimul loc, sa incurce CFR-ul, prima favorita la titlu. "S-a terminat, CFR e campioana", spune resemnat managerul Adrian Ilie, in vreme ce patronul e mai optimist: "O sa vedeti ca "U" se va bate extraordinar cu CFR..." Chiar daca nu ia titlul, Steaua a inceput in forta campania de achizitii: Bogdan Stancu (Urziceni) va semna duminica, iar Otelul a acceptat suma de transfer propusa pentru Szekely.

Marius Lacatus a inchis cantonamentul Stelei in zilele dinaintea partidei cu Gloria Buzau. Singurele informatii sosite din efectivul ros-albastru il privesc pe Mirel Radoi si au fost publicate de site-ul oficial al echipei. Radoi confirma decizia de a parasi Steaua in vara si neaga ca la baza acestei hotarari ar sta vreun conflict de vestiar.

Ce cred oficialii echipei

"In minutul 1, la primul fluier, Universitatea Cluj si CFR vor fi la egalitate, 0-0. Se pleaca de la 0-0, deci se poate sa iesim campioni. Eu cred ca nu aveam seria asta extraordinara din primavara, daca nu pentru a castiga titlul! Cred ca putem lua titlul, fiindca U Cluj o sa se bata extraodinar cu CFR-ul!, spune patronul echipei.

Managerul Adrian Ilie nu mai crede ca titlul poate ajunge in Ghencea: "Campionatul s-a terminat; infrangerea cu cu Dinamo a contat decisiv. Nu am crezut ca Dinamo ne poate invinge".

Primele mutari la transferuri

Indiferent de rezultatul ultimei runde, Steaua a inceput deja campania pentru viitoarea stagiune: Bogdan Stancu, atacant la Unitrea Urziceni, va semna cu Steaua duminica, dupa finala Cupei. Stancu are un pret de 1 milion de euro si va semna un contract pe 5 ani.

Tot marti, Otelul Galati a fost de acord cu suma de transfer propusa de Steaua pentru mijlocasul ofensiv Janos Szekely. In aceste zile, incep discutiile Stelei cu jucatorul.