Steaua conduce inca din minutul 7 pe "U" Cluj prin golul reusit de Plesan. Golanski a centrat, Plesan a reluat in bara, mingea a ajuns la Nicolita care a centrat si el, mingea a ajuns la acelasi Plesan care nu a mai ratat! Olteanul a fost schimbat insa cu Dayro Moreno in minutul 20 din cauza unei accidentari. Zapata are o interventie miraculoasa la mingea trimisa cu capul de Bilica.

Merlier se remarca si el si respinge sutul trimis de Dayro Moreno din interiorul careului (min. 58). Stelistii marcheaza insa al doilea gol prin Golanski, care marcheaza cu un sut splendid din afara careului (min. 60)

Ovidiu Petre este la un pas de a-si trece si el numele pe lista marcatorilor, dar Merlier a respins senzational de sub bara! (min. 80)

Neaga inscrie pentru Steaua al doilea sau gol in acest campionat. Atacantul a sutat de la marginea careului la coltul scurt, portarul Merlier fiind neatent si impingandu-si mingea in poarta (min. 91).

"U" Cluj e K.O.! Dayro Moreno scapa singur cu Merlier si nu il mai iarta de aceasta data (min. 92)!

Steaua:

Zapata - Golanski, Baciu, Ghionea, P. Marin - Plesan (min. 23 Dayro Moreno), Ov. Petre - Nicolita (min. 73 Neaga), Mendoza, Dica - Pepe Moreno (min. 80 Habibou)

"U" Cluj:

Merlier - Radoi (min. 78 Baiano), Izepon, da Silva, Dancia - Silvasan, Correia (min. 63 Bundea), Boudarene, Coman - Goga, Bad (min. 58 Jovanovici)