​Portarul Thibaut Courtois a fost inclus în lotul echipei Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen, din manșa tur a semifinalelor Champions League.

Thibaut CourtoisFoto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

Thibaut Courtois, inclus în lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen

Partida din Germania va avea loc marți, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LiveBLOG pe HotNews.ro.

Courtois era titular indiscutabil la Real înainte de grava accidentare la genunchi suferită în vara trecută.

Belgianul nu a disputat niciun meci de la debutul acestui sezon, însă ar putea juca un rol major în finalul acestei campanii a madrilenilor, care vizează al 15-lea trofeu în cea mai importantă competiţie continentală şi se află totodată foarte aproape de al 36-lea titlu în La Liga, scrie Agerpres.

Antrenorul Carlo Ancelotti a decis de altfel să deplaseze întregul său lot de jucători la Munchen, pentru acest meci extrem de important, inclusiv pe accidentatul David Alaba şi pe suspendatul Dani Carvajal.

Fundaşul austriac David Alaba este de altfel singurul fotbalist din lotul madrilenilor indisponibil în acest moment din cauza unei probleme medicale, în timp ce internaţionalul spaniol Dani Carvajal nu va putea juca în partida tur de pe Allianz Arena din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonaşe galbene, dar va fi disponibil pentru returul de la Madrid.

Portarul ucrainean Andriy Lunin va fi titular la Real Madrid în meciul cu Bayern Munchen, revenirea lui Thibaut Courtois între buturi fiind aşteptată sâmbătă, la meciul de campionat cu Cadiz.

La centrul meciului de la Munchen se va afla Clement Turpin. Arbitrul francez va fi ajutat de conaţionalii săi Nicolas Danos şi Benjamin Pages, iar rezervă va fi Sandro Schärer din Elveţia. În camera VAR se vor afla Jérôme Brisard şi Willy Delajod.

Returul va avea loc la 8 mai.