​​Federația Română de Fotbal a anunțat miercuri pe siteul său oficial că biletele pentru publicul general care dorește să asiste la finala Cupei României (dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați) s-au epuizat în doar jumătate de oră. Meciul pentru trofeu va avea loc în data de 15 mai, la Sibiu, de la ora 20:30.

Cupa RomanieiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Interes mare pentru finala Cupei României 2024: Corvinul Hunedoara vs Oțelul Galați

Sursa citată vorbește despre faptul că în doar jumătate de oră de la startul procesului de vânzare online, biletele pentru publicul general s-au epuizat.

Au mai rămas disponibile doar tichetele din sectoarele destinate suporterilor celor două echipe.

FRF spune că aceste bilete sunt comercializate de Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați, cele două finaliste ale Cupei României la fotbal.

Reamintim că finala Cupei României la fotbal va avea loc miercuri, 15 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Va fi pentru a doua oară în istorie când Sibiul va găzdui o finală de Cupă, după cea din ediția 2023, atunci când Sepsi a trecut după loviturile de departajare de Universitatea Cluj.

Corvinul Hunedoara a ajuns în finala Cupei din postura de echipă din Liga 2 și este pentru prima dată când o formație din Hunedoara luptă pentru trofeu.

De partea cealaltă, Galațiul are din nou șansa la Cupa României după 20 de ani. În 2004, Dinamo învingea Oțelul cu 2-0 în finala disputată pe stadionul din Cotroceni.

Corvinul a obținut calificarea în finală după ce a trecut, scor 3-1, de FC Voluntari, iar Oțelul după o victorie obținută în ultimul minut (scor 2-1) contra celor de la Universitatea Cluj.

Până la calificarea în ultimul act, Corvinul a câștigat Cupa A (din ea au mai făcut parte Hermannstadt, Petrolul, Sepsi, Chindia și Progresul Pecica), a trecut în sferturi de CFR Cluj, iar în semifinale de FC Voluntari.

De cealaltă parte, Oțelul a încheiat pe doi Grupa C, una din care au mai făcut parte U Craiova 1948, FCSB, Dinamo, Zalău și FC Bihor.

Gălățenii au trecut în sferturi de Universitatea Craiova, iar în semifinale de Universitatea Cluj.