​Eliberat din închisoare în urmă cu o săptămână, Dănuț Lupu a revenit în fotbalul românesc și va ocupa funcția de team manager la o echipă din liga a patra.

Danut LupuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dănuț Lupu va fi team manager la ACS FC Dinamo

Înainte de a fi condamnat la închisoare, Dănuț Lupu, fostul internațional român activa în cadrul CS Dinamo București, însă contractul i-a fost desfăcut ca urmare a arestării sale.

Într-un interviu pentru sportpesurse.ro, Lupu a anunțat că va fi team manager la ACS FC Dinamo, formația din al patrulea eșalon al fotbalului românesc ce este patronată de Nicolae Badea.

„Eu îl cunosc pe domnul Badea de foarte mulţi ani, e unul dintre puţinii oameni care atunci când spun ceva chiar fac. S-a ţinut de cuvânt. Mi-a dat un telefon a doua zi după ce am fost eliberat şi am mers la dânsul la o discuţie. Ne-am înţeles, voi fi team manager la clubul dânsului.

Îmi doresc să facem un centru de copii şi juniori, dar avem o problemă mare: nu avem o bază. O să fac aici mai multe decât la CS Dinamo. Mă bucur că nu m-a uitat domnul Badea. Obiectivul este să promovăm în Liga a III-a. Dacă nu se va putea în acest sezon, la anul sigur trebuie să ne batem acolo.” - a declarat acesta.