Corvinul și CFR Cluj se vor întâlni marți în prima partidă a sferturilor de finală ale Cupei României. Înaintea meciului, Jandarmeria a descoperit materiale interzise în incinta stadionului din Hunedoara.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Ce au găsit procurorii în urma perchezițiilor din dosarul care vizează clubul Rapid București

Groapă cu materiale pirotehnice, descoperită înaintea partidei dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj

În jurul orei 15:00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei, anunță News.ro.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, strobscoape).

Meciul dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj, care se va disputa marți de la ora 19:30, a creat o emulație uriașă în rândul suporterilor.

Cele 13.000 de bilete au fost deja epuizate, iar la partidă vor participa și fostele glorii ale hunedorenilor, Mircea Lucescu și Ioan Andone.

>> 16 suporteri ai Rapidului, inclusiv şeful galeriei, reţinuţi de procurori - Materialele pirotehnice erau ascunse în stadion