Manchester City și Arsenal au remizat pe Etihad Stadium în cel mai așteptat meci al etapei cu numărul 30 din Premier League (0-0), iar Erling Haaland a făcut o partidă sub nivelul cu care îi obișnuise pe fanii cetățenilor.

Erling HaalandFoto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Premier League: Remiză albă între Manchester City și Arsenal

Roy Keane l-a criticat pe atacantul lui Manchester City pentru nivelul slab de joc

Erling Haaland a jucat tot meciul cu Arsenal, dar performanțele golgheterului din Premier League au fost destul de slabe, comparativ cu ce a arătat în alte jocuri.

Mai mult decât atât, Haaland și-a egalat performanța negativă din meciul tur cu Arsenal și nu a expediat nici de această dată niciun șut pe spațiul porții tunarilor.

Vârful lui City a fost anihilat complet de cuplul Gabriel și Saliba, iar Roy Keane, legendarul căpitan al lui Manchester United, l-a taxat pe Haaland pentru prestația de duminică.

„Nivelul jocului general al lui Haaland este atât de slab! Și nu doar astăzi. Să așeze mingea, la loviturile de cap și ce mai ține de jocul în fața porții este cel mai bun din lume.

Dar jocul lui general este atât de sărăcăcios. Și nu doar astăzi! Trebuie să-l îmbunătățească, pentru că este de nivelul ligii a treia!

Așa văd eu lucrurile. Jocul lui general trebuie să fie mai bun și va deveni în următorii câțiva ani. Este un atacant genial, fantastic, dar trebuie să-și îmbunătățească jocul general. Trebuie!” - Roy Keane, potrivit Sky Sports.

Rezultatul dintre City și Arsenal i-a mulțumit pe cei de la Liverpool, care au revenit pe prima poziție grație succesului obținut pe teren propriu cu Brighton, scor 2-1.

Premier League, clasament

1. Liverpool 67p

2. Arsenal 65p

3. Manchester City 64p

4. Aston Villa 59p

5. Tottenham Hotspur 56p

6. Manchester United 48p.

>> PSG, victorie în inferioritate numerică în Le Classique

>> VIDEO Real Madrid, victorie cu Bilbao - A refăcut diferența față de urmăritoare