Lotul lui Liverpool va suferi cu siguranță modificări în vară după ce Jurgen Klopp a anunțat că va părăsi echipa la finalul actualului sezon. „Cormoranii” își doresc un jucător de la Real Madrid, iar pentru asta sunt dispuși să cedeze unul dintre titulari.

RodrygoFoto: Eurasia Sport Images/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trent Alexander-Arnold - Rodrygo, schimbul la care visează Liverpool

Jurgen Klopp o va părăsi pe Liverpool la finalul acestui sezon, iar formația de pe Anfield va trece printr-un proces de reconstrucție și din punct de vedere al lotului.

Interesați de Rodrygo de la Real Madrid, jurnaliștii de la The Hard Tackle scriu că echipa din Premier League este dispusă să îl cedeze la schimb pe Tren Alexander-Arnold.

Prin această mutare, Liverpool ar încerca să suplinească posibila plecare a lui Mohamed Salah în Arabia Saudită, iar Rodrygo ar fi varianta ideală găsită de englezi.

Mai mult decât atât, nici Real nu ar spune pas acestei mutări, având nevoie de un înlocuitor pentru Dani Carvajal. Totodată, șansele ca Rodrygo să joace titular din sezonul următor la Real Madrid sunt mici, ținând cont de faptul că transferul lui Kylian Mbappe pare iminent.

În același timp, rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un consens pentru ca acest schimb să fie realizabil. Dacă Alexander-Arnold este cotat la 70 de milioane de euro, Rodrygo are o cotă de 100 de milioane de euro.

Arsenal, Manchester City și Manchester United sunt și ele interesate de serviciile lui Rodrygo, însă presa din Spania a subliniat că Real Madrid nu-l va ceda pe acesta pentru sub 100 de milioane de euro.