CSA Steaua se află în plin conflict cu Federația Română de Fotbal, după ce pe site-ul instituției a apărut într-un document denumirea de „CSA Steaua Armatei”. Roș-albaștrii au emis miercuri un comunicat dur.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CSA Steaua acuză Federația Română de Fotbal de lipsă de respect

Într-un document apărut pe site-ul Federației Române de Fotbal, care cuprinde cazurile aflate pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică, echipa din Ghencea apare sub numele de „CSA Steaua Armatei”.

Suporterii roș-albaștrilor au sesizat detaliul, iar pe rețelele de socializare au catalogat problema ca „o bătaie de joc”, solicitând conducerii clubului să ia atitudine.

Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook, steliștii acuză FRF de lipsă de respect și cer măsuri rapide pentru corectarea numelui.

„Puteți să ne spuneți simplu STEAUA BUCUREȘTI!

O nouă mărturie a Federației Române de Fotbal că nu respectă STEAUA și pe suporterii steliști.

După ce am fost judecați de către comisiile federației cu altă unitate de măsură față de alte cluburi, în spețe identice, avem parte de o nouă dovadă de ”profesionalism” din partea Comisiei de Disciplină și Etică, din cadrul FRF. În tabelul cu lista sancțiunilor hotărâte pentru meciurile de seniori aflate pe rol în ședința din 20 martie 2024, publicat pe site-ul oficial al federației, în dreptul clubului nostru apare denumirea „CSA Steaua Armatei”.

Le reamintim tuturor, inclusiv angajaților FRF, că denumirea oficială a clubului nostru este Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Sperăm că este o greșeală de tehnoredactare și că federația nu a început să practice tehnici folosite, aproape în fiecare zi, de mass-media din România pentru a induce în eroare fanii că ar exista mai multe echipe cu numele de Steaua.

Este o singură echipă Steaua București și oricât ați încerca, nu puteți nega realitatea.

Solicităm Federației Române de Fotbal să ia măsuri, cât se poate de rapid, pentru a corecta numele echipei noastre, și ca să vă fie mai ușor pe viitor și pentru a nu se mai crea probleme, puteți să ne spuneți simplu STEAUA BUCUREȘTI!” – se arată în comunicatul CSA Steaua.