Fostul internațional Ionel Ganea a fost protagonistul unui incident neplăcut vineri seară, înaintea amicalului România - Irlanda de Nord.

Ionel Ganea în mașina polițieiFoto: GSP.ro

Ionel Ganea s-a ales cu o amendă de 2.650 de lei și cu permisul suspendat timp de 30 de zile, vineri seară, pentru că a refuzat să oprească mașina la solicitarea polițiștilor rutieri aflați în zona Arenei Naționale.

Ionel Ganea pentru GSP.ro: „Agentul îmi spunea că în trafic el decide”

După ce a fost urcat în mașina poliției și dus la secție, fostul internațional s-a întors la stadion, a asistat la amicalul tricolorilor cu Irlanda de Nord (1-1), însă a plecat înaintea fluierului final. Fără să ofere vreo declarație cu privire la incident.

Sâmbătă, însă, a oferit pentru GSP.ro varianta sa cu privire la cele întâmplate la Arena Națională și mai ales motivul de la care a pornit totul. „Veneam de la Făgăraș, nu făceam atâta drum să mă cert cu lumea. Dar agentul îmi tot spunea că în trafic el decide, că nu poate să greșească.

Când țipa să calc frâna, i-am zis așa, în glumă: «Dar nu era normal să o spui frumos, nu pe tonul ăsta?». Atunci a luat foc, era agitat și m-a pus să trag pe dreapta, să-mi ia carnetul”, a povestit Ganezul, care a decis să depună o contestație, deși a semnat procesul verbal de contravenție.

Citește integral pe GSP.ro