​Telenovela transferului atacantului Kylian Mbappe la Real Madrid (începută deja de câteva sezoane) se apropie de sfârșit. Aflat la final de contract cu PSG, internaționalul francez va lua (conform presei iberice) drumul Spaniei, iar prezentarea acestuia la noua echipă ar urma să aibă loc înainte de startul Euro 2024.

Kylian MbappeFoto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia

Presa spaniolă - Kylian Mbappe își dorește să fie prezentat la Real Madrid înainte de startul Euro 2024

Jurnaliștii de la AS.com (apropiați de Real Madrid) vorbesc despre faptul că internaționalul francez își dorește să fie prezentat de „albi” înainte de debutul Euro 2024.

Motivul este unul simplu: Kylian își dorește să scape de toate întrebările jurnaliștilor despre când, cum și în cel fel va fi prezentat de Real Madrid.

Mbappe vrea să se concentreze doar pe naționala Franței, alături de care-și dorește să cucerească titlul european la turneul final din Germania.

O dată precisă pentru acest eveniment nu a fost stabilită, totul depinzând și de cât de lung va fi parcursul lui PSG în actuala ediție de Champions League (campioana din Ligue 1 este calificată în sferturi).

Reamintim că finala Ligii Campionilor va avea loc pe Wembley, în data de 1 iunie, iar că Euro 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie.

Este de așteptat ca Real Madrid să-i facă o prezentare de gală pe Santiago Bernabeu internaționalului francez în vârstă de 25 de ani (în prezent, atacantul este cotat la €180 milioane conform Transfermarkt).

„Kylian Mbappe vrea ca Real Madrid să-l prezinte înainte de EURO 2024. Vrea să meargă la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice liniştit, fără ca întâlnirile sale cu ziariştii la conferinţele de presă să se transforme în monologuri despre viitorul său”, precizează jurnalistul Joaquin Maroto de la cotidianul AS, citat de Agerpres.

Sursa citată mai menționează că Mbappe va juca cu numărul 9 pe tricou la Real Madrid (rămas disponibil după plecarea lui Karim Benzema de la galactici).