Pentru prima dată după promovarea din liga a treia, CSA Steaua a ratat calificarea în play-off-ul ligii secunde, cu o etapă înainte de terminarea sezonului regular.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CS Mioveni – CSA Steaua 2-0, în Liga 2 – Patru echipe s-au calificat deja în play-off

CSA Steaua a suferit cea de-a cincea înfrângere din acest sezon, scor 2-0 pentru CS Mioveni, în penultima etapă a sezonului regular din liga secundă.

Andrei Panait în minutul 60 și Ion Cărăuș în minutul 76 au semnat golurile formației antrenate de Constantin Schumacher.

Deși nu are drept de promovare din cauza formei de organizare, CSA Steaua ratează pentru prima dată participarea în play-off-ul Ligii 2, în ultimii trei ani.

De cealaltă parte, CS Mioveni și-a asigurat prezența în primele șase echipe, alături de CSC Șelimbăr, Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia.

Pentru ultimele două locuri se vor duela în ultima etapă Gloria Buzău, Csikszereda, Chindia Târgoviște și Ceahlăul Piatra Neamț.

Liga 2, clasament

1. CSC Șelimbăr – 39 puncte

2. Corvinul – 37 p

3. Unirea Slobozia – 37 p

4. CS Mioveni – 32 p

5. Gloria Buzău – 31 p

6. Csikszereda – 31 p

7. Chindia – 28 p

8. Ceahlăul – 28 p

  • Reamintim că CSC Șelimbăr, Alexandria, CSC Dumbrăvița, CSM Reșița, Corvinul, CSA Steaua, CS Tunari și CSM Slatina nu au drept de promovare în Liga 1 - sunt finanțate din bani publici.