Presa din Turcia anunță că Gaziantep a luat decizia de a-l demite pe Marius Șumudică, după ce echipa a ajuns din nou pe loc retrogradabil.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gaziantep a ajuns pe loc de retrogradare în Superliga Turciei

UPDATE:

„Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.” - a declarat Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Știrea inițială:

Rezultatele echipei i-au făcut pe cei din conducerea lui Gaziantep să îl demită pe Marius Șumudică.

Adus pe banca tehnică în momentul în care formația se afla pe ultimul loc în Superliga Turciei, Marius Șumudică adunase o serie de rezultate bune.

Din păcate pentru tehnicianul român, după un singur succes în ultimele 10 etape, conducerea a luat decizia de a-l da afară, anunță Gazispor.

După eșecul de pe teren propriu cu Bașakșehir, din cel mai recent disputată etapă, Gaziantep este pe locul 17 în Turcia, retrogradabil, cu 28 de puncte.