Deși era suspectat că forțează un transfer înapoi în Europa, Karim Benzema a revenit la antrenamentele celor de la Al-Ittihad și a fost surprins zâmbind alături de colegii săi.

Karim BenzemaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karim Benzema a fost blocat 17 zile în Mauritius din cauza unui ciclon

Sosit în vara anului 2023 la Al-Ittihad, Karim Benzema a strâns până în prezent 15 apariții în prima ligă a Arabiei Saudite.

Câștigător al Balonului de Aur în 2022, Benzema a marcat 9 goluri și a oferit 5 pase de gol la Al-Ittihad, însă în pauza competițională ce a avut loc în această iarnă, francezul a semănat panică în Arabia Saudită.

Atacantul în vârstă de 36 de ani nu s-a mai prezentat timp de două săptămâni la antrenamente, dar a revenit într-un final zilele acestea.

Inițial, s-a crezut că Benzema își dorește să vină înapoi în fotbalul european, zvonindu-se că se pregătește o revenire a sa în Franța, la Lyon.

Totuși, Benzema ar fi întârziat la antrenamentele echipei sale, întrucât a fost blocat timp de 17 zile în Mauritius, din cauza unui ciclon.

Karim a revenit luni la antrenamentele lui Al-Ittihad și s-a pregătit în regim normal alături de coechipierii săi.

Deși îi are în lot pe Fabinho, N'Golo Kante și Benzema, Al-Ittihad ocupă doar locul 7 în Arabia Saudită, la 25 de puncte de liderul Al Hilal.