Kylian Mbappe se află în ultimele 6 luni de contract cu Paris Saint Germain, iar atacantul francez de 25 de ani s-a decis deja în privința echipei la care va juca din vara acestui an.

Kylian MbappeFoto: JP Pariente / Sipa Press / Profimedia Images

Kylian Mbappe va juca la Real Madrid din vară

Real Madrid are mai bine de doi ani de când încearcă să îl aducă pe Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu.

Madrilenii și-l doresc de mult timp pe atacantul naționalei Franței, iar cele două părți au fost aproape de o înțelegere în vara anului 2022, când Mbappe a decis să își prelungească contractul cu PSG.

Acum, fotbalistul de 25 de ani a refuzat să activeze clauza de prelungire a contractului, ceea ce înseamnă că în vara acestui an va deveni liber de contract.

Zilele acestea, cotidianul Le Parisien a anunțat că plecarea lui Mbappe la Real Madrid este iminentă, iar francezul ar fi acceptat și un salariu redus la jumătate față de cât câștigă în prezent la PSG.

Kylian va încasa 35 de milioane de euro pe an la Real Madrid și va avea o primă de instalare de 125 de milioane de euro, care va fi împărțită în 12 tranșe.

288 de meciuri a strâns până în prezent Mbappe în tricoul celor de la PSG. 241 de goluri și 105 pase decisive sunt cifrele sale pentru parizieni.

180 de milioane de euro este cota de piață a acestuia, conform Transfermarkt.