Chelsea a suferit un eșec neașteptat pe teren propriu, formația antrenată de Mauricio Pochettino fiind învinsă de Wolves, scor 4-2, în etapa cu numărul 23 din Premier League.

Mauricio Pochettino, ChelseaFoto: Paul Terry / Zuma Press / Profimedia

Chelsea - Wolves 2-4

După ce a pierdut cu scorul de 4-1 în etapa trecută la Liverpool, Chelsea a primit din nou 4 goluri, de această dată, în fața lui Wolves.

Formația antrenată de Mauricio Pochettino a deschis scorul în minutul 19 prin Cole Palmer, dar a fost egalată 3 minute mai târziu, de Cunha.

Până la pauză, oaspeții au trecut la conducere (min 43), după ce Disasi a trimis în proprie poartă.

În a doua repriză, Cunha a dublat avantajul „lupilor” (min 63) și tot el și-a desăvârșit hat-trick-ul în minutul 82, din lovitură de la 11 metri.

Chelsea a redus din handicap 4 minute mai târziu prin Thiago Silva, însă a fost insuficient pentru ca londonezii să evite dezastrul.

Tot duminică, Manchester United a făcut spectacol pe teren propriu cu West Ham United și s-a apropiat de zona de cupe europene.

Rasmus Hojlund a deschis scorul pentru echipa lui Erik ten Hag (min 23), cu un șut din marginea careului, iar repriza a doua i-a aparținut lui Alejandro Garnacho.

Mai întâi argentinianul a făcut 2-0 (min 49) cu un șut deviat și tot el a stabilit scorul final în minutul 84, după un contraatac superb al gazdelor.

Premier League, clasament

1. FC Liverpool 51p

2. Manchester City 46p

3. Arsenal 46p

4. Aston Villa 46p

5. Tottenham Hotspur 44p

6. Manchester United 38p.