Marcus Rashford are un sezon dezamăgitor la Manchester United, iar acum englezul a intrat și într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag, după ce nu s-a prezentat la un antrenament.

Marcus RashfordFoto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Roy Keane l-a desființat pe Marcus Rashford după ce a ratat un antrenament din cauza unei nopți petrecute într-un club

Marcus Rashford a fost promovat la începutul anului 2016 la prima echipă a celor de la Manchester United și a fost văzut de multe ori drept viitorul clubului de pe Old Trafford.

În vârstă de 26 de ani, englezul a înregistrat cifre bune în tricoul „diavolilor”, iar în sezonul trecut, acesta a marcat 30 de goluri și a oferit 11 pase decisive în 56 de meciuri.

Sezonul acesta este unul modest atât pentru Manchester United, cât și pentru Rashford, care a punctat de 4 ori și a oferit 6 assist-uri în 26 de apariții.

Mai mult decât atât, internaționalul britanic a lipsit vineri de la un antrenament al echipei, invocând probleme medicale, însă, s-a dovedit că acesta și-ar fi petrecut noaptea de joi spre vineri într-un club din Belfast și nu a mai fost în stare să ajungă și la baza lui United.

Gruparea de pe Old Trafford a emis un comunicat acum câteva zile, prin care a precizat că Rashford și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale, iar acum, Roy Keane, un fost jucător al „diavolilor roșii”, l-a criticat dur pe fotbalistul de 26 de ani.

„Marcus e un idiot. Ok, e un băiat tânăr, pot să înțeleg că a fost presiune pe umerii lui, dar nu pare să se mai bucure de fotbal. Ce face în afara terenului merge mână în mână cu ceea ce realizează sau, mai bine spus, nu realizează pe teren.

Fotbalul parcă a devenit o corvoadă pentru el. El a arătat deja că poate livra, dar acum mașinile, ceasurile par mai importante.” - a declarat acesta, potrivit Daily Mail.