Aymeric Laporte, fost fundaș al lui Manchester City, s-a declarat „dezamăgit” de experiența trăită în Arabia Saudită, după transferul la Al-Nassr (este coleg cu Cristiano Ronaldo).

Aymeric LaporteFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Aymeric Laporte spune că nu este mulțumit de experiența din Arabia Saudită

Fotbalistul spaniol a ajuns la sfârşitul lunii august la Al-Nassr și afirmă că există „mulţi jucători care sunt nemulţumiţi” de situaţia de la diferitele cluburi saudite. Pentru Laporte, primirea şi gestionarea treburilor zilnice nu au fost neapărat optime.

„Nu ne-au făcut sarcina uşoară. De fapt, mulţi dintre jucători sunt nemulţumiţi, dar lucrăm în fiecare zi, negociem ca să spunem aşa, şi vom vedea dacă lucrurile se vor îmbunătăţi puţin.

Este ceva nou şi pentru ei, având jucători europeni care au deja o carieră lungă. Poate că nu sunt obişnuiţi cu asta şi trebuie să se adapteze, să fie un pic mai serioşi” - Aymeric Laporte, într-un interviu pentru AS.

Potrivit lui Laporte, oficialii saudiţi „iau totul cu lejeritate”, iar o plecare nu este exclusă dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc. Fundașul locuieşte într-un complex din Riad și s-a plâns și de „traficul aglomerat şi timpul pierdut în maşină”.

„Au grijă de noi, dar nu suficient pentru gustul meu. Cu alte cuvinte, în Europa îţi plătesc un salariu bun, dar au şi mult mai multă grijă de tine.

Ca să fiu sincer, mulţi dintre noi nu au venit aici doar pentru fotbal. Mulţi dintre noi sunt mulţumiţi, dar eu caut şi altceva în afară de aspectul financiar. În ceea ce priveşte calitatea vieţii, mă aşteptam la ceva diferit” - Aymeric Laporte, citat de News.ro.