​În ultima zi a anului, jurnalistul Fabrizio Romano vine cu noutăți despre situația lui Radu Drăgușin. Astfel, cel mai în formă fotbalist român al momentului ar avea o înțelegere verbală cu Tottenham.

Radu DragusinFoto: Andrea Amato/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tottenham s-a înțeles cu Radu Drăgușin asupra contractului pe care l-ar putea avea la clubul din Premier League

Aflat pe val la echipa de club, dar și la naționala României, Drăgușin (21 de ani) este în linie dreaptă pentru un transfer la Tottenham.

Conform surselor lui Romano (unul dintre cei mai buni din lume în materie de transferuri în fotbal), Radu Dragușin și oficialii lui Tottenham s-ar fi înțeles deja asupra noului contract.

„Tottenham s-a înțeles cu Radu Drăgușin pentru un contract pe termen lung. Negocierile sunt în desfășurare cu Genoa, după cum s-a anunțat în urmă cu două zile.

Genoa vrea 30 de milioane de euro în schimbul jucătorului său, dar Spurs oferă în jur de 25 de milioane de euro. Discuțiile sunt în desfășurare” - Fabrizio Romano.

În acest moment, Tottenham se află pe locul 5 în Premier League, cu 36 de puncte acumulate (liderul Liverpool are 42).

>> Nota primită de Radu Drăgușin după golul important înscris în poarta liderului Inter

De știut:

  • Cota lui Drăgușin a crescut considerabil în ultima jumătate de sezon. Dacă în vară era evaluat la 8 milioane de euro, iar în luna octombrie la 10, acum Transfermarkt îl poziționează la 20 de milioane de euro.
  • Două goluri și o pasă decisivă a bifat Radu Drăgușin în cele 21 de meciuri jucate pentru Genoa în acest sezon.