Karim Benzema a fost criticat aspru de către fanii lui Al-Ittihad pentru prestațiile slabe din ultima perioadă, iar atacantul francez ar fi părăsit Arabia Saudită fără nicio explicație.

Karim BenzemaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karim Benzema ar fi plecat din Arabia Saudită fără nicio explicație

Atacantul francez, care a semnat cu Al-Ittihad în acest an, nu a făcut parte din lotul care urma să se confrunte cu Al-Tai astăzi. Însă, meciul a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Potrivit Le Figaro, fostul atacant de la Real Madrid ar fi părăsit cu totul ţara şi nu a fost dată nicio explicaţie pentru absenţa sa.

Publicaţia saudită Al-Riyadiya susţine că fostul internaţional nu a participat la antrenamentele de joi şi vineri. Prin urmare, antrenorul Marcelo Gallardo nu l-a inclus pe lista de jucători convocaţi pentru meciul cu Al-Tai.

De asemenea, Benzema şi-a închis contul de Instagram, care are 76 de milioane de urmăritori.

„Poate că este în dezacord cu clubul (...), dar asta nu-l scuză pentru că nu face niciun efort”, a notat Al-Riyadiya, citată de As.

„El iroseşte câteva ocazii foarte uşoare şi pare să-şi fi pierdut dorinţa de a juca fotbal”, a adăugat jurnalistul sportiv saudit Abdel Karim Al Jasser la postul public Al-Ekhbariya.

Statisticile lui Benzema în Arabia Saudită în acest sezon au fost onorabile, cu 9 goluri şi 5 pase de gol în 15 meciuri, dar, la fel ca şi clubul său, care se află doar pe locul 6 în campionat, cu trei înfrângeri consecutive, atacantul trece printr-o perioadă nefastă.

Francezul se află pe locul 7 în clasamentul golgheterilor, la mare distanţă de Cristiano Ronaldo (19 goluri), scrie News.ro.