Aventura lui Karim Benzema în Arabia Saudită merge tot mai rău, după înfrânerea recentă în fața lui Cristiano Ronaldo și Al-Nassr, scor 5-2, iar francezul este criticat aspru de către fanii lui Al-Ittihad.

Karim BenzemaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karim Benzema, poreclit „fiul înfrângerii” – Francezul și-a închis contul de Instagram

Fostul jucător al celor de la Real Madrid a semnat în vară cu Al-Ittihad pentru un salariu de 100 de milioane de euro pe sezon, devenind vedeta Saudi Pro League alături de Cristiano Ronaldo, scrie Mundo Deportivo.

Cu toate acestea, francezul nu se ridică la nivelul așteptărilor, iar după înfrângerea cu Al-Nassr echipa sa este la 22 de puncte în spatele liderului Al-Hilal, după 18 etape.

Benzema s-a certat cu fostul antrenor, Nuno Espirito Santo, conflict care a dus la demiterea acestuia, dar lucrurile nu au luat o turnură pozitivă.

Deși a înscris 9 goluri și a oferit 5 pase decisive în 15 partide, fanii lui Al-Ittihad l-au poreclit „Ben-Hazima”, care în traducere înseamnă „fiul înfrânerii”.

Dacă în sezonul trecut echipa a pierdut doar patru meciuri, în acest an numărul eșecurilor a ajuns deja la șase, iar Benzema a fost huiduit copios la ultima partidă.

Acesta este și motivul pentru care francezul a decis să își închidă contul de Instagram, după înfrângerea în fața formației lui Cristiano Ronaldo.