Cristi Borcea, 53 de ani, a revăzut niște fotografii cu echipa învingătoare din ediția 2006/2007, ultima campioană a ”câinilor”, deplânge soarta lui Dinamo, dar vede formația lui Zeljko Kopic salvându-se, miraculos, de la retrogradare.

Cristi BorceaFoto: AGERPRES

Dinamo este penultima în clasament, având o serie de 13 etape consecutive fără victorie, dintre care 10 înfrângeri și 3 remize. Luni seară, este "derby-ul lanternei roșii", la Botoșani, cu echipa locală, aflată la un punct în spatele bucureștenilor.

„Dacă nici pe Dinamo nu batem... E un meci care ne va spune unde mai suntem. Dacă pierdem și cu Dinamo, gata, tragem obloanele și asta a fost!", a reacționat Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, într-un interviu acordat GSP.ro, miercuri.

Fostul acționar și președinte executiv al roș-albilor, Cristi Borcea, este consternat de situația în care a ajuns Dinamo. A bifat, după ani și ani de stat departe de club, meciul tur de la barajul de promovare, cu FC Argeș (6-1), pe Arena Națională, a transmis public că ar putea să mai fie interesat să susțină financiar echipa, el sau prin copiii săi, atunci când va fi gata noul stadion.

Citește mai mult pe gsp.ro