Ion Crăciunescu a avut o reacție dură la adresa lui Marius Avram. Totul a pornit de la analiza golului anulat dintre CFR Cluj - FCSB 1-1.

Radu Naum si Ion CraciunescuFoto: GSP.ro

Minutul 52 a adus o fază extrem de controversată. Florinel Coman l-a învins pe Sava cu o execuție de generic, de la 25 de metri. Sebastian Colțescu a validat inițial reușita, apoi a fost chemat la monitorul VAR să revadă un duel anterior dintre Crețu și Otele.

„Centralul” a considerat că fundașul oaspeților a faultat. Marius Avram (43 de ani), fost arbitru internațional, și-a spus părerea despre momentul controversat: „Din punctul meu de vedere, este o fază la care arbitrul VAR nu trebuia să intervină. Este interpretabilă, controlată total de arbitru în teren și atunci eu aș fi dat credit deciziei luată de arbitru de a lăsa jocul să continue”.

Intrat în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport, Ion Crăciunescu a analizat faza și a avut și o remarcă dură la adresa lui Marius Avram, într-un dialog cu Radu Naum, editorialist GSP, și moderatorul emisiunii.

Radu Naum: „Marius Avram spune că Găman nu trebuia să-l mai cheme la VAR pe Colțescu... ”

Ion Crăciunescu: „Nu mă comparați pe mine cu Marius Avram!” Radu Naum: „Dar nu v-am comparat, domnul Crăciunescu!” Ion Crăciunescu: „Mă comparați pe mine cu unii... de n-am auzit de ei!”

Vezi tot dialogul spumos și continuarea știrii pe GSP.RO.