Radu Drăgușin are evoluții apreciate la Genoa, dar și la echipa națională a României. Așa cum era normal, ofertele au început să apară pentru cel mai în formă internațional român.

Radu DrăgușinFoto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radu Drăgușin, pe lista celor de la Newcastle

Renumitul jurnalist Fabrizio Romano (un specialist al transferurilor din fotbal) vorbește despre „marcajul” tot mai strâns pe care Newcastle îl face în ultima perioadă lui Drăgușin.

Romano spune că gruparea de pe St James' Park ar fi momentan în pole-position pentru a obține semnătura fotbalistului tricolor.

În vârstă de 21 de ani, Radu și-a prelungit recent contractul cu Genoa, iar clauza sa de reziliere este de 30 de milioane de euro.

În ultimele săptămâni, presa britanică a vorbit despre un posibil interes al unor grupări din Premier League precum Arsenal, Tottenham și Newcastle.

Fabrizio Romano precizează acum însă doar „coțofenele” ar fi cu adevărat interesate de Drăgușin.

„Este unul dintre cei mai talentați fundași centrali din Serie A, joacă foarte bine. Din câte cunosc, clubul care îl urmărește îndeaproape și îl monitorizează este Newcastle”, a precizat Fabrizio Romano.

Jurnalistul italian completează și spune că scouterii lui Newcastle au fost în tribune la mai multe meciuri ale celor de la Genoa ca să-l urmărească pe Drăgușin.

Născut pe 3 februarie 2002, Radu Drăgușin are 1,91 metri și evoluează la Genoa pe postul de apărător central (are în acest sezon de Serie A 13 apariții, un gol și o pasă de gol).

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Juventus, Sampdoria, Salernitana, iar acum îmbracă tricoul celor de la Genoa. Jucătorul are, conform Transfermarkt, o cotă de piață de €10 milioane.