Carlo Ancelotti se află probabil la ultimul său sezon pe banca celor de la Real Madrid, antrenorul italian fiind dorit de Federația din Brazilia pentru a prelua echipa națională.

Carlo AncelottiFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Manchester United l-a ofertat pe Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti este unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii, însă aventura sa pe banca celor de la Real Madrid se apropie de final.

Federația de Fotbal din Brazilia a avut numeroase discuții cu acesta pentru a prelua din vară echipa națională, iar mai nou, antrenorul italian în vârstă de 64 de ani a primit o ofertă neașteptată din Premier League, de la un club uriaș.

Concret, jurnalista Arancha Rodriguez a transmis că Manchester United ar fi înaintat o ofertă către Don Carlo, conducerea fiind nemulțumită de cum arată echipa cu Erik ten Hag pe bancă.

Antrenorul de acum al formației de pe Old Trafford a intrat în conflict cu mai mulți jucători, iar rezultatele nu sunt deloc de partea sa.

Manchester United este pe locul 6 în Premier League după 13 etape, iar în Liga Campionilor, „diavolii” sunt pe poziția a patra, într-o grupă cu Bayern Munchen, FC Copenhaga și Galatasaray.

Din iulie 2022 se află Erik ten Hag pe banca celor de la Manchester United.

În acest sezon, United are 10 victorii și 9 înfrângeri în toate competițiile.