Ianis Hagi este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști români, iar evoluțiile pe care acesta le are la echipa de club sau cea națională sunt imediat comentate de către microbiști sau chiar foști jucători.

Ianis HagiFoto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Ladislau Boloni cere echilibru din partea presei în cazul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi este în prezent împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alavés, iar jucătorul român în vârstă de 25 de ani încearcă de ceva timp să își reintre în ritm după accidentarea gravă suferită acum aproape 2 ani.

Cu puține minute la echipa de pe Ibrox, s fost cedat în cele din urmă în LaLiga, acolo unde spaniolii i-au acordat tricoul cu numărul 10.

Ianis a revenit și în circuitul echipei naționale de fotbal a României, iar în ultimele partide din preliminariile pentru Campionatul European din 2024 a punctat cu Andorra și Israel.

Antrenor în prezent la Metz, Ladislau Boloni a vorbit despre atenția deosebită de care se bucură Ianis din partea presei, însă a dat de înțeles că acesta nu trebuie ridicat în slăvi când are o evoluție bună, dar nici pus la zid dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor.

„Am o singură rugăminte în cazul lui Ianis Hagi către mass-media! Lăsați-l în pace! Lăsați-l în pace! Dacă face 2 meciuri bune e geniu. E rege, print, diamant, trebuie găsită o altă poreclă. Și dacă face o preluare proastă este ultimul îngâmfat al României.

Lăsați-l în pace! Este un băiat bine educat, un tânăr care își dorește victoria și își trăiește viața. Aceste exagerări pot fi deranjante.” - a transmis Boloni, potrivit Fanatik.