Manuel Neuer este din vara anului 2011 la Bayern Munchen, iar portarul german în vârstă de 37 de ani a semnat un nou angajament cu cea mai titrată echipă a Germaniei.

Manuel NeuerFoto: Sebastian El-Saqqa / DPA / Profimedia

Manuel Neuer și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Manuel Neuer a fost adus la Bayern Munchen în iulie 2011, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro, de la Schalke 04.

Imediat, portarul și-a luat locul în primul 11 al echipei bavareze, iar evoluțiile sale l-au lansat și la echipa națională de fotbal a Germaniei.

După 494 de apariții și 12 ani, Neuer va rămâne în continuare pe Allianz Arena, acesta semnând deja prelungirea contractului, care va fi valabil până în vara anului 2025.

Cu o cotă de piață de 5 milioane de euro, Neuer a câștigat de 11 ori titlul de campion în Bundesliga, de 6 ori Cupa Germaniei și de 7 ori Supercupa.

Mai mult decât atât, Manuel Neuer se laudă și cu câștigarea a două trofee de UEFA Champions League, două Supercupei ale Europei și două Mondiale ale Cluburilor.

„Sunt foarte fericit să mai rămân la Bayern pentru încă un an. După accidentarea mea îndelungată, am revenit. Putem îndeplini multe obiective importante în acești puțini ani, asta include și finala Ligii Campionilor din 2025, de la Munchen.” - a spus Neuer.