Spaniolii de la Atletico Madrid au anunțat joi prelungirea contractului lui Diego Simeone până în 2027. Antrenorul argentinian se află din 2011 la Madrid și a atins un număr impresionat de meciuri pe banca formației din LaLiga, 642.

Diego SimeoneFoto: Luis Vieira / AP / Profimedia

Diego Simeone a semnat un contract până în 2027 cu Atletico Madrid

„Diego Pablo Simeone va rămâne antrenorul clubului nostru până la 30 iunie 2027, semnând astfel continuarea proiectului început odată cu venirea sa pe banca roș-albilor în decembrie 2011.

Până în prezent, a antrenat echipa în 642 de meciuri, câștigând 380. Simeone nu este doar antrenorul cu cele mai multe partide oficiale, ci și cel mai de succes.

Încă de la primul său sezon pe banca tehnică, echipa s-a calificat an de an în grupele Ligii Campionilor, performanță egalată doar de Manchester City, Bayern Munchen, FC Barcelona, Real Madrid și PSG” – au anunțat spaniolii pe site-ul oficial.

Într-o ligă dominată de Barcelona și Real Madrid, antrenorul în vârstă de 53 de ani i-a adus lui Atletico două titluri, o cupă, o supercupă, două trofee Europa League, o Supercupă a Europei și a pierdut de două ori finala Champions League.