Jadon Sancho are zilele numărate la Manchester United, după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag, la începutul acestui sezon. Cel mai probabil, clubul de pe Old Trafford îl va ceda chiar din această iarnă.

Jadon SanchoFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Manchester United vrea să îl vândă în iarnă pe Jadon Sancho

Deși a fost achiziționat pentru suma de 85 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, Jadon Sancho trăiește un coșmar la Manchester United.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a intrat într-un conflict la începutul sezonului cu antrenorul Erik ten Hag, pe care l-a făcut mincinos după ce tehnicianul declarase că nu a fost inclus în lot din cauza performanțelor sale slabe de la antrenamente.

Internaționalul englez i-a dat imediat o replică acestuia pe Twitter, iar antrenorul a luat decizia de a-l exclude în lotul echipei.

Mai mult decât atât, Sancho s-a pregătit în toată această perioadă cu juniorii, neavând nici măcar posibilitatea de a se echipa în vestiarul seniorilor.

Fără meci jucat din data de 26 august 2023, de la un Manchester United - Nottingham Forest (3-2), Sancho a fost exclus până și din grupul de WhatsApp al echipei.

Gruparea de pe Old Trafford i-a fixat un preț de 60 de milioane de euro lui Sancho pentru perioada de transferuri din iarnă, iar Borussia Dortmund este primul club interesat de serviciile englezului.

El a mai evoluat pentru Dortmund în perioada august 2017 - iulie 2023, timp în care a strâns 137 de apariții, a marcat 50 de goluri și a oferit 64 de pase decisive.

32 de milioane de euro este cota de piață a acestuia, conform Transfermarkt.