AC Milan va întâlni marți seară Paris Saint Germain, în Grupa F a UEFA Champions League. Suporterii italieni nu l-au uitat pe Gianluigi Donnarumma și i-au pregătit o primire „specială” la meciul de pe San Siro.

Gianluigi DonnarummaFoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Suporterii Milanului vor arunca cu bancnote false către Gianluigi Donnarumma - Italienii întâlnesc PSG în grupele Ligii Campionilor

AC Milan a strâns doar două puncte în primele trei etape din faza grupelor UEFA Champions League, iar formația antrenată de Stefano Pioli va primi marți seară vizita celor de la Paris Saint Germain, echipă care s-a impus cu scorul de 3-0 în duelul de pe Parc des Princes.

Italienii sunt fără victorie în ultimele 4 meciuri din toate competițiile, iar un succes împotriva parizienilor este imperativ, mai ales dacă vor să rămână în cursa pentru o calificare în optimi.

Mai mult decât atât, meciul va marca și revenirea lui Gianluigi Donnarumma pe San Siro, de această în calitate de adversar al „diavolului milanez”.

Un produs al academiei lui Milan, Donnarumma a apărat poarta italienilor în perioada 2015-2021, însă a plecat cu scandal în vara anului 2021, liber de contract după ce a refuzat să își prelungească acordul.

Cu toate că a strâns 251 de apariții, fanii Milanului nu au uitat de trădarea portarului italian și la meciul cu Paris Saint Germain vor arunca bancnote false în semn de prostest față de faptul că acesta a ales banii șeicilor.

UEFA Champions League, clasament Grupa F

1. Paris Saint Germain 6p

2. Borussia Dortmund 4p

3. Newcastle United 4p

4. AC Milan 2p.