Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că palmaresul Stelei București din perioada 1947-1998 aparține reclamantului CSA în procesul cu FCSB, iar „militarii” au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Bucuria jucatorilor de la CSA SteauaFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

CSA Steaua, aproape de victoria finală în lupta cu FCSB pentru palmares

După ce judecătorii au stabilit că „militarii” dețin toate realizările sportive din perioada 1947-1998, CSA Steaua a notat pe Facebook că este acum „mai aproape de victoria finală”.

„Mai aproape de victoria finală. Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, este mesajul CSA Steaua.

Curtea de Apel București a hotărât, luni, că CSA Steaua București deține palmaresul din perioada 1947-1998.

De asemenea, un nou palmares s-a creat în perioada 2003 – 2017, an în care Gigi Becali a schimbat denumirea echipei pe care o deţinea în FCSB. În perioada 1998-2003, palmaresul aparţine celor de la AFC Steaua, anunță as.ro. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de 30 de zile.