Nicolo Fagioli a dezvăluit că a împrumutat bani de la Radu Drăgușin pentru a plasa pariuri sportive pe platforme ilegale, iar fundașul român a reacționat prin intermediul impresarului său.

Radu DrăgușinFoto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radu Drăgușin a vrut doar să-l ajute pe Nicolo Fagioli să cumpere un ceas

Florin Manea a explicat că Drăgușin a vrut doar să-l ajute pe Fagioli să cumpere un ceas și a afirmat că fundașul naționalei nu a jucat vreodată la pariuri.

​„Am vorbit după ce am discutat cu voi și cu Radu (Drăgușin). Mi-a zis că nu știa nimic de pariuri, mi-a zis că lui i-a zis că vrea să-și ia un ceas. Îl știa de la juniori și de aia i-a dat suma respectivă. L-a „ars” și pe el de bani, că nu i-a dat înapoi, deși a zis că o să îi dea.

Din ce am înțeles eu de prin Italia are vreo două sau trei milioane de euro datorii. Mi-a zis să vă dau declarație din partea lui că nu a jucat niciodată în viața lui la pariuri. Și-a ajutat un coleg, atâta tot” - Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, pentru ProSport.

Potrivit lui Fagioli, Drăgușin l-ar fi împrumutat cu 40.000 de euro.

Nicolo Fagioli a împrumutat bani de la Radu Drăgușin pentru a paria

Nicolo Fagioli și-a recunoscut vina și a fost încadrat la încălcarea articolului 24 din codul sportiv legat de pariuri: dintr-o pedeapsă de 36 de luni s-a scăzut până la 12, dintre care 7 departe de teren și încă 5 pentru reabilitare.

Sentința prevede și o amendă în valoare de 12.500 de euro, dar și ca jucătorul să urmeze un plan de tratament pe durata a cel puțin șase luni.

Fotbalistul lui Juventus va participa și la zece ședințe ale Federației Italiene de Fotbal, în cele cinci luni de reabilitare.

Tuttosport a publicat miercuri declarațiile făcute de Fagioli în fața Parchetului Federal. Jucătorul lui Juventus a vorbit despre cum a ajuns să parieze și despre datoriile acumulate.