Karim Benzema a transmis duminică „rugăciunile” sale locuitorilor din Fâșia Gaza, iar postarea câștigătorului Balonului de Aur 2022 a stârnit furia fostului portar al naționalei de fotbal a Israelului.

Karim BenzemaFoto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

>> Războiul Israel-Hamas - ziua a 10-a, toate informațiile sunt LIVE pe Hotnews.ro

Karim Benzema, jignit de Dudu Aouate: „Fiu de c...a”

„Toate rugăciunile noastre pentru locuitorii din Gaza, încă o dată victime ale acestor bombardamente nedrepte, care nu cruţă nici femei, nici copii”, a scris Karim Benzema pe X (fostul Twitter).

David „Dudu” Aouate, portar care a trecut pe la Racing Santander, Deportivo La Coruna și Mallorca, a distribuit postarea lui Benzema și l-a numit „fiu de c...a” în cinci limbi diferite (ebraică, franceză, engleză, arabă și spaniolă).

De știut:

  • Nabil Fekir (Betis Sevilla), un alt jucător francez cu origini arabe, a oferit la rândul său „sprijin neclinit pentru poporul Palestinei”, într-un mesaj postat miercuri pe X şi a cerut revenirea păcii şi justiţiei, estimând de asemenea că populaţia palestiniană a fost supusă unui „apartheid de prea mult timp”.
  • Consiliul de etică al Federaţiei franceze de fotbal (FFF) a fost sesizat duminică după ce jucătorul Youcef Atal (OGC Nice) a distribuit o postare care conţine „apeluri la violenţă” legate de conflict, scrie Agerpres.