Bruno Guimaraes este unul dintre cei mai buni mijlocași din Premier League și în prezent evoluează în tricoul celor de la Newcastle United. Cu toate că și-a prelungit recent contractul cu „coțofenele”, acesta are o clauză specială care îl poate ajuta să-și îndeplinească visul, acela de a juca la Barcelona.

Bruno GuimaraesFoto: Richard Callis/SPP/Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Bruno Guimaraes, jucătorul care visează să joace la Barcelona

Bruno Guimaraes este unul dintre cei mai curtați jucători din Premier League, iar fotbalistul în vârstă de 25 de ani și-a propus ca în curând să treacă la un nou nivel.

Brazilianul și-a prelungit recent contractul cu Newcastle United, noua înțelegere fiind valabilă până în vara anului 2028, iar clauza de reziliere a sa este de 100 de milioane de euro.

Totuși, cei de la Transfer News Live relatează faptul că Bruno Guimaraes are o clauză specială în contract, ce îi oferă Barcelonei posibilitatea de a-l transfera pe brazilian pentru o sumă cuprinsă între 65 și 70 de milioane de euro.

Din ianuarie 2022 se află Bruno Guimaraes la Newcastle United. Englezii l-au transferat de la Lyon pentru suma de 42.1 milioane de euro. În prezent, acesta a ajuns să valoreze 85 de milioane, după 68 de apariții, 11 goluri și 8 pase decisive în tricoul formației din Premier League.