Ronaldo Nazario a fost pus să desemneze cel mai bun fotbalist din istorie, iar pe lista brazilianului s-au aflat opt nume, dar a lipsit și unul foarte important.

Ronaldo NazarioFoto: Fabio FERRARI / AFP / Profimedia

Cristiano Ronaldo nu se află pe lista lui Ronaldo Nazario pentru titlul neoficial de GOAT

Rugat să aleagă între Diego Maradona și Lionel Messi, legendarul atacant brazilian a afirmat că mai mulți jucători merită să fie luați în considerare pentru titlul de „GOAT”, dar nu l-a menționat pe Cristiano Ronaldo.

„Este nedrept. Cred că există un grup foarte, foarte special în care sunt Diego Maradona, Lionel Messi, Johan Cruyff, Franz Beckenbauer, Pele, Marco Van Basten, Ronaldinho. M-aș include și pe mine.

Dar să-i lăsăm pe fani să spună, să-i lăsăm să dezbată în baruri. Nu îi putem pune într-un clasament, nu putem face comparații între generații.

Oamenii mă numesc Originalul Ronaldo, dar, la naiba, au fost și alții - și nu erau falși. Nu sunt singurul și vor mai veni și alții care vor fi mai buni decât mine, în toate” - Ronaldo Nazario pentru The Guardian.

Ronaldo Nazario a împlinit 47 de ani pe 18 septembrie, iar în prezent este proprietarul cluburilor Real Valladolid și Cruzeiro.