Real Madrid a început cu dreptul noul sezon din UEFA Champions League și a câștigat dramatic pe teren propriu cu Union Berlin, scor 1-0, în primul meci al grupei C.

Joselu, Real MadridFoto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

Union Berlin, aproape de un rezultat bun pe Santiago Bernabeu

Real Madrid a primit miercuri seară vizita celor de la Union Berlin, echipă care joacă în premieră în grupele UEFA Champions League.

Repartizați în grupa C, alături de Real Madrid, Napoli și Sporting Braga, formația din Bundesliga a fost aproape de a obține o remiză uriașă pe Santiago Bernabeu, la capătul unui meci dominat de vicecampioana Spaniei.

Formația antrenată de Carlo Ancelotti a irosit mari șanse de a marca. În minutul 51, Rodrygo a lovit bara, mingea a ricoșat la Camavinga, care a trimis peste poartă.

Câteva minute mai târziu, Joselu a luat și el bara la țintă din centrarea lui Rodrygo, însă eforturile madrilenilor aveau să fie în cele din urmă răsplătite.

După un șut blocat al lui Fede Valverde, mingea a ajuns la Jude Bellingham, iar englezul a devenit erou după ce a adus victoria echipei sale în al patrulea minut de prelungire.

Galatasaray remiză dramatică cu FC Copenhaga

În celălalt meci început tot la 19:45, Galatasaray a remizat pe teren propriu cu FC Copengaha, scor 2-2, asta deși danezii au condus cu scorul de 2-0.

Mohamed Elyounoussi a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 35, iar Diogo Goncalves a făcut 2-0 în minutul 58.

Pe final de meci, turcii au revenit și au scos un punct.

Mai întâi Sachs Boey a redus din diferență în minutul 86, iar două minute mai târziu, Wilfried Zaha a centrat perfect pentru Tete, care l-a executat pe Grabara cu un voleu la colțul scurt.