De când a fost transferat de italienii de la Genoa, cariera lui Radu Drăgușin a luat-o pe un trend ascendent. Fotbalistul este om de bază la echipa din Serie A, dar și la naționala României și este o chestiune de timp până când va prinde un transfer uriaș, anunță impresarul acestuia.

Radu DrăgușinFoto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radu Drăgușin, urmărit de echipe din Premier League

Radu Drăgușin este la ora actuală unul dintre cei mai în formă fotbaliști români.

Fundașul în vârstă de 21 de ani i-a impresionat pe cei de la Genoa, care au activat în vara acestui an clauza de cumpărare definitivă a acestuia de la Juventus pentru suma de 5.5 milioane de euro.

Internaționalul român a fost punct în echipa care a obținut promovarea în Serie A și este și în prezent titular incontestabil la Genoa în acest sezon.

Evoluțiile bune de la Genoa i-au adus selecția la echipa națională de fotbal a României, iar fundașul a confirmat forma bună și sub tricolor.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a confirmat pentru Prosport că discută deja cu mai multe cluburi din Premier League care sunt interesate de internaționalul român și că Genoa visează deja să obțină bani frumoși de pe urma acestuia.

„Sunt deja discuții avansate cu cluburi din Anglia! Vorbim des, am făcut-o și după meciul cu Kosovo. Din Premier League, evident (n.n. discuțiile)! Primesc mereu mesaje, Radu a fost lăudat și după acest meci. Important pentru Radu este însă să joace acum meci de meci la Genoa în Serie A, după cele 45 de partide în care a fost titular anul trecut.

Vedem în iarnă ce se va întâmpla cu Radu! Putem să facem atunci transferul și să continue până în vară la Genoa. Noi așa ne dorim. Acum, Genoa vrea pe el o sumă între 35 și 40 de milioane de euro.” - a transmis acesta.

Drăgușin are deja 44 de apariții în tricoul celor de la Genoa și are chiar și 4 goluri înscrise în tricoul „grifonului genovez”.

8 milioane de euro este cota de piață a acestuia, conform Transfermarkt.