Marius Șumudică a revenit pe banca celor de la Gaziantep și are drept obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. După ce i-a adus pe Junior Morais și Florin Niță, Șumudică a mai bătut palma cu încă un internațional român.

Denis DragusFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Denis Drăguș a semnat cu Gaziantep

Gaziantep are 4 înfrângeri în primele 4 meciuri din campionatul Turciei și a primit 10 goluri, fiind clasată pe ultimul loc.

Formația l-a convins pe Marius Șumudică să semneze un contract până în vara anului 2024, iar tehnicianul român este convins că poate salva echipa de la retrogradare.

Pentru asta, fostul antrenor al celor de la Al-Raed a avut nevoie de întăriri. Până acum, Junior Morais, Florin Niță, Albian Ajeti și Nicolas N'Koulou au sosit la Gaziantep, însă acesta a mai convins încă un jucător român.

Denis Drăguș, fotbalistul român în vârstă de 24 de ani, a ajuns și el sub comanda lui Șumudică și a fost prezentat oficial miercuri.

Marius Șumudică a subliniat recent într-un interviu că și l-a dorit mult pe vârful de la Standard Liege.

„Sunt bucuros, deoarece sunt sigur că poate ajuta echipa. Și echipa pe el, normal.

Este un fotbalist cu un potențial enorm și sper să joace atât de bine încât să revină la echipa națională. De altfel am și spus că eu pe Denis Drăguș mi-l doresc cel mai mult, nici nu știu de unde până unde s-a vorbit despre Compagno.” - a transmis Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Cu o cotă de piață de 1.4 milioane de euro, Denis Drăguș va juca sub formă de împrumut în următorul sezon la echipa din Superliga Turciei.

El a mai fost împrumutat și în a doua parte a sezonului trecut la Genoa, în Serie B.