Paul Pogba, fotbalistul celor de la Juventus Torino, a fost depistat pozitiv la un control anti-doping și riscă o suspendare uriașă dacă va fi găsit vinovat.

Paul PogbaFoto: Claudio Benedetto/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paul Pogba, depistat pozitiv la un control anti-doping - Francezul riscă o suspendare de până la 4 ani

UPDATE:

Paul Pogba, fotbalistul celor de la Juventus Torino, a fost suspendat provizoriu din fotbal după ce a picat un test anti-doping efectuat la meciul din prima etapă a Serie A, dintre Udinese și Juventus.

Paul Pogba a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat cu valori anormale ale testosteronului.

„Tribunalul Național Anti-Doping comunică faptul că, având în vedere petiția din partea Procurorului Național Anti-Doping, s-a decis suspendarea atletului Paul Pogba pentru încălcarea articolului 2.1 și 2.2. Substanța găsită: metaboliți ai testosteronului de origine non-endogenetică.”

Știrea inițială:

Paul Pogba, jucătorul celor de la Juventus, se află în centrul unui scandal uriaș în fotbalul italian.

Concret, mijlocașul în vârstă de 30 de ani ar fi fost depistat pozitiv la un control anti-doping efectuat la finalul unei partide în care nici măcar nu a jucat.

Juventus a întâlnit-o pe Udinese în runda inaugurală a noului sezon din Serie A, iar „Bătrâna Doamnă” a câștigat în deplasare cu scorul de 3-0.

Paul Pogba a fost rezervă neutilizată în această partidă, iar la finalul partidei a fost supus unui control anti-doping.

Potrivit tuttomercatoweb.com, rezultatele analizelor probelor recoltate de la Paul Pogba au indicat urme de testosteron în sânge.

Dacă se va dovedi că Paul Pogba este vinovat, fotbalistul riscă o suspendare de până la patru ani.

Cu o cotă de piață de 15 milioane de euro, Pogba a revenit la Juventus gratis în iulie 2022, însă a bifat foarte puține apariții, din cauza mai multor accidentări care l-au ținut departe de gazon.

Mijlocașul francez a ratat și Campionatul Mondial din Qatar, iar recent a revenit la antrenamentele echipei torineze.