Arsenal a încheiat socotelile cu ivorianul Nicolas Pepe. Mikel Arteta, antrenorul englezilor, a decis rezilierea contractului pentru jucătorul care a costat nu mai puțin de 80 de milioane de euro.

Nicolas PepeFoto: Randy Litzinger/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Mikel Arteta a cerut rezilierea contractului lui Nicolas Pepe

În vara anului 2019, Arsenal realiza cel mai scump transfer din istoria clubului și plătea suma de 80 de milioane de euro către Lille în schimbul lui Nicolas Pepe.

Cu toate că cifrele sale în Ligue 1 erau extraordinare, Pepe nu a reușit să impresioneze deloc la Arsenal.

În cele 112 apariții strânse în tricoul „tunarilor”, fotbalistul ivorian a marcat 27 de goluri și a oferit 21 de pase decisive, puțin având în vedere faptul că s-au plătit bani mulți în schimbul său.

Sezonul 2022/23 a venit cu o schimbare pentru Pepe, care a fost împrumutat de Arsenal la Nice.

În această vară, acesta s-a întors la Arsenal, dar Mikel Arteta și-a pierdut răbdarea și a cerut rezilierea contractului său, anunță The Sun.

Vestea nu e una tocmai rea pentru jucătorul în vârstă de 28 de ani, care va putea semna din postura de jucător liber de contract cu Trabzonspor sau Beșiktaș, echipe care au venit cu propuneri pe termen lung.

Acum, Nicolas Pepe a coborât pe locul al doilea în topul celor mai scumpi jucători din istoria lui Arsenal, după ce englezii au plătit nu mai puțin de 116 milioane de euro pentru Declan Rice.