Marius Șumudică a semnat zilele acestea cu turcii de la Gaziantep, echipă clasată pe ultimul loc în campionatul Turciei. Tehnicianul român este la al doilea mandat pe banca formației din Superliga.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Șumudică spune că revenirea la Gaziantep este provocarea carierei

Rămas liber de contract după despărțirea de Al-Raed, Marius Șumudică a revenit după două luni pe banca tehnică și a semnat cu turcii de la Gaziantep.

Antrenorul român în vârstă de 52 de ani a semnat un contract valabil până în vara anului 2024 cu ultima clasată din Turcia și joi a fost prezentat oficial.

Șumudică a mai antrenat-o pe Gaziantep în perioada iulie 2019 - ianuarie 2021, iar la conferința de presă a declarat că a lăsat lucruri neterminate la actuala echipă.

„Nu mi-a fost ușor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraș.

Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, orașul a devenit sensibil la această glumă. Mi-am cerut scuze tuturor. Dar era prea târziu. De atunci, atât eu, cât și orașul am pierdut.

Îmi cer scuze tuturor din nou. Este un mare risc pentru mine să vin aici chiar acum. Cu toate acestea, nu am fost niciodată un antrenor care a retrogradat în carieră.

Cred că voi avea succes și cu această echipă. Avem aici o poveste neterminată, sper să o umplem din nou de succes.” - a declarat Marius Șumudică la prezentarea oficială.