Arsenal a obținut al treilea succes din actualul sezon de Premier League. Formația antrenată de Mikel Arteta a învins-o pe Manchester United, scor 3-1, cu două goluri marcate în prelungiri.

Jucătorii echipei ArsenalFoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Declan Rice, eroul lui Arsenal pe Emirates

Arsenal rămâne neînvinsă în Premier și după etapa a patra.

Formația antrenată de Mikel Arteta a câștigat pe Emirates cu Manchester United, scor 3-1, și a ajuns la 4 meciuri la rând fără eșec în campionat.

Manchester United a preluat conducerea în minutul 27 al partidei. Marcus Rashford a deschis scorul pentru oaspeți din pasa lui Christian Eriksen.

Replica tunarilor a venit la faza imediat următoare, când norvegianul Martin Odegaard l-a învins pe Onana din pasa lui Martinelli.

La pauză scorul a fost egal, dar în a doua repriză jocul a atins cote dramatice, mai ales spre final.

În minutul 88, United a mai marcat încă o dată prin Alejandro Garnacho, dar reușita argentinianului a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Lovitura de grație a fost dată de gazde în al 6-lea minut de prelungire, la o fază la care Declan Rice a preluat perfect pasa lui Saka și l-a executat pe portarul oaspeților. Gabriel Jesus a închis tabela (min 90+11).

Cu acest rezultat, Arsenal se clasează pe locul 5, cu 10 puncte, în timp ce Manchester United ocupă locul 11, cu 6 puncte.

Premier League, etapa a 4-a

Luton Town - West Ham 1-2

Sheffield United - Everton 2-2

Manchester City - Fulham 5-1

Chelsea - Nottingham Forest 0-1

Burnley - Tottenham Hotspur 2-5

Brentford - Bournemouth 2-2

Brighton - Newcastle United 3-1

3 septembrie

Crystal Palace - Wolves 3-2

Liverpool - Aston Villa 3-0

Arsenal - Manchester United 3-1