Perioada de transferuri a luat sfârșit în Europa la data de 1 septembrie, însă echipele din Arabia Saudită mai au la dispoziție aproape 3 săptămâni pentru a face noi achiziții. Al-Ittihad, campioana en-titre, pregătește o nouă ofertă pentru Mohamed Salah.

Mohamed SalahFoto: Craig Galloway/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Al-Ittihad oferă 233.000.000 de euro pentru transferul lui Mohamed Salah de la Liverpool

Echipele din Arabia Saudită au cheltuit sume uriașe în această vară pentru achiziția de jucători, dar șeicii nu se opresc și pregătesc un transfer ce poate deveni istoric în lumea fotbalului.

Al-Ittihad, campioana din Arabia Saudită, a înaintat acum câteva zile o ofertă pentru Mohamed Salah, aproximativ 160 de milioane de euro.

Oferta a fost refuzată de Liverpool, însă campioana en-titre nu se lasă și este gata să îl facă pe Salah cel mai scump jucător din istoria fotbalului.

Potrivit Sportbible.com, Al-Ittihad a transmis către Liverpool o ofertă de 233 de milioane de euro, iar dacă englezii o vor accepta, Mohamed Salah va deveni cel mai scump jucător transferat vreodată.

Precedentul record îi aparține lui Neymar, care a fost transferat de Paris Saint Germain de la Barcelona pentru nu mai puțin de 222 de milioane de euro, în vara anului 2017.

Din iulie 2017 se află Mohamed Salah la Liverpool. „Cormoranii” l-au adus la acea vreme de la AS Roma pentru suma de 42 de milioane de euro și de atunci egipteanul a bifat 308 prezențe în tricoul echipei de pe Anfield Road.

Salah a marcat 187 de goluri și a oferit 81 de pase decisive de când este la Liverpool.

Recent, acesta a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului, după ce l-a depășit pe legendarul Steven Gerrard.