Eden Hazard a rămas liber de contract în această vară după despărțirea de Real Madrid, iar fotbalistul belgian s-a gândit chiar să se retragă din activitate. Acesta a revenit asupra deciziei și va semna cu o echipă calificată în grupele UEFA Champions League.

Eden Hazard și Carlo AncelottiFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Eden Hazard va semna cu Royal Antwerp

Ajuns la vârsta de 32 de ani, Eden Hazard devenea în iulie 2019 cel mai scump jucător din istoria clubului Real Madrid.

„Los blancos” achitau către Chelsea suma de 118 milioane de euro, însă din cauza accidentărilor foarte grave, belgianul nu a reușit niciodată să demonstreze că merită banii.

În 4 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, Hazard a strâns doar 76 de apariții pentru Real Madrid, iar în vara acestui an contractul i-a fost reziliat.

Rămas fără angajament, Eden Hazard a luat chiar în calcul să se retragă din activitate, însă acesta a revenit asupra deciziei și este gata să revină pe gazon.

Potrivit jurnalistului Marti Nadal, acesta va semna cu formația belgiană Royal Antwerp, echipă ce a obținut calificarea în grupele UEFA Champions League.

La primul sezon în grupele Ligii Campionilor, Antwerp va juca în Grupa H, din care mai fac parte Barcelona, FC Porto și Șahtior Donețk.

„Este adevărat că în ultimele zile am citit foarte mult lucruri despre mine, dar multe sunt neadevărate. Să joc din nou la Racing White Darin Molembeek cu fratele meu? Nu știu dacă este prostesc sau nu, vom vedea. Știu că nu vă dau răspunsurile pe care vi le doriți, dar sincer, nu le am nici eu încă.

Totuși, vă asigur că încă sunt capabil să fiu fotbalist profesionist, corpul meu poate face față. M-am odihnit doi sau trei ani. Am energie.

După acești trei ani dificili, vreau doar să petrec timpul cu familia mea, să merg în vacanță.” - a declarat recent Eden Hazard pentru Mundo Deportivo.